Sommar drömmar

Just nu önskar jag so bad att det var sommar. Det är så otroligt skönt att kunna gå utomhus i shorts och linne utan att frysa. Långa dagar och sena nätter som tillbringas med de allra bästa. Inte behöva bry sig om alla läxor och prov som man vanligtvis stressar ihäl sig på. Inte behöva bry sig om någonting, bara chilla och ta det lugnt hela dagarna. Det är något jag ser fram emot iallafall. Att sola tills man inte orkar längre för att det blir alldeles för varm och bli sådär härligt brun som jag blir på sommaren. 
Idag är det bara 69 dagar kvar och sen är det sommarlov, shit vad jag längtar.
 

Le phone fyller år

Eftersom min kära iPhone fyllde 1 år för nästan en månad sedan ( den 19 Mars ) så kanske det är dags att fira lilla Holger. Shame on me som kom på idag att han redan fyllt år men bättre sent än aldrig. Så idag riktar vi alla tankar åt Holger som överlevt ett helt år i mina händer.
 
 
Ett stort GRATTIS till min lilla gullegris som fyllt 1 år!
(Observera att jag skrev inlägget igår så...)
När vi ändå är inne i mobilsnacket så kan jag passa på att tipsa er om vart ni kan hitta mig:
Instagram @emmakristinaandersson
Twitter @linsjidder
 
 

Från nutid till dåtid

Är det bara jag eller tycker inte ni också att bilder som ser gamla ut är helt awsome! Jag tycker iallfall det. Svartvita bilder i all ära men kombinationen brus och svartvitt är helt underbar.
Så har du en massa bilder som bara ligger och skräpar i arkivet? Liva upp dem med lite brus!

Klara med K

När man har lov planerar man in en massa saker som man ska göra men det brukar oftast sluta med att inget vettigt blir gjort och man hamnar framför datorn istället. Har nu spenderat större delen av dagen framför skärmen och kollat igenom gamla bilder från våren 2012. Förstår inte varför jag kan ha missat dessa bilder. 
 
Jag vet inte hur många gånger jag och Klara gick igenom alla bilderna från fotograferingen i stadsparken, men ändå missade vi några skönheter.
 
 
Kunde inte bestämma om jag tycker mest om den svart/vita eller den i färg, så här har ni båda istället.