Grebbestad del drei och skolstart

 
 
 
Hade en helt grymt bra heldag i Grebbestad med familjen. Ett kärt återseende då jag senast var där för 7 år sedan. Då slutade det med att jag stod och grät vid dörren för att det spöregnade hela tiden och jag ville hem. Åkte tillslut hem med min bror men mina päron åkte tillbaka resten av veckan och då hade de strålande sol hela tiden. Så typiskt. Den här gången hade vi 43 miljoner gånger bättre väder kan jag lova. Inte ett måln så långt ögat kunde nå på hela dagen. Solade konstant hela dagen och blev ytterligare lite brunare. Somnade ett antal gånger också. Övningskörde även till kronoparken kl 6 på morgonen för att hämta upp min bror. Kände mig så vuxen ett litet tag. 
Nu är det inte ens en månad kvar innan skolan börjar och jag har lite smått panik. Jag vill inte börja gymnasiet. Jag vill gå kvar på Rudsskolan för alltid. Jag vill inte växa upp, men jag antar att jag inte har något val... Hoppas iallafall att gymnasietiden blir så otroligt bra som jag hoppas. För er som inte vet så ska jag gå Samhäll på Sundstagymnasiet. 

Grebbestad del II

 
 
 

Twitter

Säger bara ett ord, TWITTER!
Twitter har verkligen varit min bästa vän idag. Vet inte riktigt vad jag skulle gjort utan Twitter. Ni som inte följer mig tycker jag ska göra det. @linsjidder heter jag. Tycker faktiskt jag förtjänar lite följare efter idag. Jag har skrivit över 100 tweets idag så det finns en hel del att läsa igenom. 

Glajjorna jag älskar

 
 
Canon EOS 1100D + 50mm f/2,8
 
Kan verkligen inte beskriva hur kär jag är i dessa solglasögon. Direkt när jag ser att det är det minsta lilla sol ute sätter jag på mig dem och bara njuter. Hoppas jag iallafall kan ge er en liten hint om hur mycket jag älskar dem genom bilderna. 
 
 

Grebbestad del I

 
 
 

Silhuetter i solnedgången

 
 
Spontana foton när de är som bäst. 
Tittade ut och märkte att himlen var helt rosa så jag tog cykeln och cyklade ner till Klarälven och knäppte några kort innan solen försvann helt. Hann med att få en hel del foton men de här tycker jag blev bäst. Älskar solnedgångar så sjukt mycket.

Nadine

 
 
Köpte en helt underbar top från BIKBOK häromdagen. Så otroligt snygg och den passar perfekt för varma sommardagar som denna.
 
 

Rensar skallen

Efter en ganska intesiv start på sommarlovet som innebar massa jobb med ungdomar som bara är ett år ynge så kan det vara ganska skönt med lite ledig tid och rensa skallen. Vill dock tillägga att jag lätt hade världens bästa sommarjobb. Konfirmandledare is the shit!
 
Så varför inte ta cykeln och cykla precis vart du vill och samtidigt ta med kameran för att kanske hitta något nytt fotoställe. 
 
 
Men slutet gott, allting gott. Lyckades tillslut få några bra bilder som jag är nöjd med. En salig blandning mellan svartvitt, motljus, lanskap och siluetter, men det är då det är som bäst!
 
Canon EOS 1100D + 50mm f/1,8